Wat staat er op het programma?

Hieronder geven we een overzicht van evenementen die gelinkt zijn aan de Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG's). Wilt u graag iets aan de lijst toevoegen, stuur dan een mailtje met de nodige info naar info@sdgnederland.nl.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Online Talkshow: een toekomstperspectief voor Nederland

23 maart 2021 I 16:00 - 17:00 CET

Gratis

Op 23 maart om 16:00 uur lanceert Stichting 2030 de resultaten van NL post-C, de survey over de toekomst van Nederland. Dit doen ze met een aansprekende talkshow waarin deelnemers direct aan de slag kunnen met de resultaten.

Nederland staat voor enkele grote uitdagingen. De economie is aan vernieuwing toe, ongelijkheid moet afnemen en het klimaat verandert. Deze complexe vraagstukken hebben geen simpele of eenduidige antwoorden en kunnen niet door eenlingen worden opgelost. Alleen samen kunnen we ze het hoofd bieden, want iedereen beschikt over kennis, vaardigheden en expertise die Nederland duurzamer, eerlijker en schoner kunnen maken.

Vanaf 23 maart nodigen ze je uit om jouw bijdrage en rol voor de toekomst in kaart te brengen. Ook laat Stichting 2030 je ontdekken met wie én op welke gebieden je kunt samenwerken. Dit is jouw toekomstprofiel, je kompas voor de toekomst. Jouw toekomstprofiel helpt je een richting te kiezen in een tijd van grote veranderingen en de mensen te vinden met wie je samen op kunt trekken.

Ben je benieuwd naar de resultaten en wil je meepraten? Meld je dan hier alvast aan!

 

Gegevens

Datum:
23 maart 2021
Tijd:
16:00 - 17:00 CET
Kosten:
Gratis
Site:
https://visschstam.typeform.com/to/nhcmukr7

Locatie

online

Organisator

Stichting 2030
E-mail:
jasper@stichting2030.nl
Bekijk de site van Organisator