Wat staat er op het programma?

Hieronder geven we een overzicht van evenementen die gelinkt zijn aan de Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG's). Wilt u graag iets aan de lijst toevoegen, stuur dan een mailtje met de nodige info naar info@sdgnederland.nl.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Meet the Innovators: Brave New World

16 februari 2021 I 13:30 - 14:30 CET

Gratis

Fashion for Good nodigt je uit voor een online bijeenkomst over duurzame mode op 16 februari tussen 13:30 en 14:30.

Deze aankomende editie van ‘Meet the Innovators’ is een digitale get-together  van een aantal innovatieve spelers uit de modewereld die werken aan een duurzame industrie die goed is voor mens en milieu. De pandemie heeft de mode-industrie veranderd – handmatige processen zijn beperkt en fysieke ontmoetingen verminderd – maar de pandemie bracht ook nieuwe kansen met zich mee.

Tijdens deze online ‘Meet the Innovators’-sessie zullen we spreken met verschillende experts op het gebied van innovatie in de mode-industrie en luisteren we naar jonge ondernemers die de industrie digitaliseren, antivirale coatings hebben ontwikkeld en werknemers beter zichtbaar maken in de waardeketen. Oftewel: cruciale oplossingen voor de toekomst.

Schrijf je in en ontdek hoe zij baanbrekende stappen zetten om de modewereld te verbeteren en hoe zij blijven vernieuwen in tijden van COVID.

Ga voor tickets naar deze site.

 

Locatie

online

Organisator

Fashion For Good
Bekijk de site van Organisator