Wat staat er op het programma?

Hieronder geven we een overzicht van evenementen die gelinkt zijn aan de Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG's). Wilt u graag iets aan de lijst toevoegen, stuur dan een mailtje met de nodige info naar info@sdgnederland.nl.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lancering van het Human Development Report 2020

12 februari 2021 I 15:00 - 17:00 CET

Gratis

Samen met het ministerie van Buitenlandse Zaken en het Ontwikkelingsprogramma van de VN nodigt SDG Nederland je uit voor de lancering van het Human Development Report 2020. Het evenement is op 12 februari van 15:00 tot 17:00 online te volgen via een live verbinding.

Bij het evenement krijg je meer te horen over de uitkomsten van het rapport voor de Nederlandse context. Het 30e HDR rapport legt de nadruk op het Antropoceen: het tijdperk van de mens. Want voor het eerst in de geschiedenis van de mensheid van 30.000 jaar is het niet de planeet die de mens vormt, maar vormt de mens de planeet. Daarom maakt het rapport je duidelijk hoe de mensheid in actie kan komen om in een eerlijkere samenleving te leven in balans met de planeet. Daarnaast kom je meer te weten over het realiseren van deze transformatie.

Neem deel aan de lancering van dit rapport. Tijdens het programma is er ruimte voor interactie met de deelnemers. Hier kun je de juiste link vinden om je aan te melden. Deelname is gratis en de voertaal is Engels.

Gegevens

Datum:
12 februari 2021
Tijd:
15:00 - 17:00 CET
Kosten:
Gratis
https://undp.zoom.us/webinar/register/WN_cJfF8sTiQMyydrpiPXMIIw

Locatie

online

Organisator

SDG Nederland & partners