Wat staat er op het programma?

Hieronder geven we een overzicht van evenementen die gelinkt zijn aan de Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG's). Wilt u graag iets aan de lijst toevoegen, stuur dan een mailtje met de nodige info naar info@sdgnederland.nl.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Fashion for Good webinar: virtuele opening Redress 2020 tentoonstelling

16 december 2020 I 15:00 - 16:00 CET

€6,20

Fashion for Good organiseert een webinar over de impact van designers op de mode-industrie en hun nieuwe tentoonstelling: REDRESS 2020. Schrijf je nu in voor dit interessante online evenement!

Hoe kan mode beter? Fashion for Good laat zien dat modeontwerpers de regie in handen kunnen nemen en positieve impact hebben door anders te denken en doen.

Tijdens het evenement zal de nieuwe Redress Design Award-tentoonstelling worden geopend in het Fashion for Good-museum. Je hebt de kans om te spreken met de oprichter van Redress: Christina Dean. Want zij zal vertellen over de missie van de wedstrijd en mogelijke oplossingen voor het mode-afval wereldwijd. Daarnaast zal de Nederlandse Redress Design Award 2020-finaliste, Gönül Yigit, vertellen over de ontwikkeling van haar eigen collectie. Ook kun je luisteren naar gerenommeerd modeontwerper en koploper op het gebied van duurzame couture Ronald van der Kemp. Niemand minder dan voormalig Redress-jurylid en mode professional Susie Lau (Style Bubble) zal dit evenement leiden.

Bezoek het Fashion for Good-museum tussen 17 december 2020 en 17 januari 2021 om de nieuwste Redress Design Award-tentoonstelling te bekijken. Redress Design Award is ‘s werelds grootste competitie voor duurzaam mode-ontwerp. De tentoonstelling laat de collecties van jonge modeontwerpers over de hele wereld zien. Zij hebben indrukwekkende collecties gemaakt door middel van zero-waste-, upcycle- en reconstructietechnieken.

Dit evenement draagt bij aan SGD 12: verantwoordelijke productie en consumptie. Je kunt een kaartje aanschaffen via onderstaande link.

Gegevens

Datum:
16 december 2020
Tijd:
15:00 - 16:00 CET
Kosten:
€6,20
Site:
https://www.eventbrite.co.uk/e/webinar-w-susie-lau-ronald-van-der-kemp-and-christina-dean-tickets-129327611367

Organisator

Fashion For Good
Bekijk de site van Organisator

Locatie

digitaal