Wat staat er op het programma?

Hieronder geven we een overzicht van evenementen die gelinkt zijn aan de Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG's). Wilt u graag iets aan de lijst toevoegen, stuur dan een mailtje met de nodige info naar info@sdgnederland.nl.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Conference on Critical Perspectives on Governance by Sustainable Development Goals

26 januari 2021 - 27 januari 2021

Gratis

Het Centre for Sustainable Development Studies (CSDS) van de Universiteit van Amsterdam nodigt je uit voor haar derde conferentie over kritische perspectieven op het besturen aan de hand van de Sustainable Development Goals. De focus van deze editie is SDG 4. Kwaliteitsvol onderwijs en levenslang leren voor iedereen! De conferentie vindt deze keer online plaats op 26 en 27 januari.

Ben je benieuwd? Schrijf je dan hier in. De conferentie biedt onder andere de mogelijkheid voor wetenschappers, studenten, beleidsmakers en het maatschappelijk middenveld om met elkaar in gesprek te gaan over duurzaamheid. Daarnaast staat deze keer het belang van educatie voor duurzame ontwikkeling centraal.

De conferentie bestaat uit meer dan 30 sessies. Hierin komen verschillende aspecten van de relatie tussen educatie, duurzaamheid en ontwikkeling aan bod. Ook zijn belangrijke sprekers zoals Sandra Pellegrom (SDG Coördinator Nederland), Giuseppe van der Helm (Coördinator SDG4 alliantie) en bestuurders van verschillende Nederlandse Universiteiten aanwezig.

De voertaal is Engels.

Locatie

online

Organisator

Centre for Sustainable Development Goals Studies (Universiteit van Amsterdam)
E-mail:
info-csds@uva.nl
Bekijk de site van Organisator