Wat staat er op het programma?

Hieronder geven we een overzicht van evenementen die gelinkt zijn aan de Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG's). Wilt u graag iets aan de lijst toevoegen, stuur dan een mailtje met de nodige info naar info@sdgnederland.nl.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Climate Classic 2022

20 juni 2022

€125

Op maandag 20 juni is het zover: de derde editie van de Climate Classic.  Een tocht van ruim 375 km langs de toekomstige kustlijn die, als klimaatverandering in dit tempo doorzet, al eind van deze eeuw werkelijkheid kan zijn.

Is 375 km net teveel van het goede? Dan kun je ook kiezen voor de 125 km versie (Breda – Utrecht), of de 250 km versie (Utrecht – Groningen).

Het wordt een race tegen de klok om voor het donker binnen te zijn in Groningen. Afhankelijk van de snelheid zul je tussen de 13 en 16 uur op de fiets zitten. Deze afstand vraagt om een gedegen voorbereiding en zeer goede conditie. Onderweg zorgen we voor voldoende eet- en rustplekken. Maar niet te lang want: “Time Is Our Only Challenge”.

Ingeschreven, maar wil je nog de zondag pastamaaltijd of de pendel voor de terugweg boeken?  Dat kan tot uiterlijk zondag 6 juni via je dashboard in Atleta.

Samen met je collega’s deelnemen? Bekijk dan ons bedrijventeam pakket.

Locatie

Breda