Wat staat er op het programma?

Hieronder geven we een overzicht van evenementen die gelinkt zijn aan de Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG's). Wilt u graag iets aan de lijst toevoegen, stuur dan een mailtje met de nodige info naar info@sdgnederland.nl.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

CIRCULAR TEXTILE DAYS

13 september 2022 - 14 september 2022

Na het succesvolle debuut van vorig jaar krijgt de Circulair Textile Days op 13 en 14 september 2022 een vervolg in ’s Hertogenbosch. Tijdens deze dagen tonen spelers binnen de circulaire textielindustrie hun innovatieve producten en diensten op het gebied van verduurzaming en recycling.

Kijk voor meer informatie en aanmelden op de website!

Nieuws, feiten en innovaties
Bedrijven, kennisinstellingen en individuele deelnemers tonen hun noviteiten, geven inzicht in circulair ondernemen en delen kennis over circulair textiel, duurzame oplossingen en meer. Via stands, sprekers en workshops ontdek je op Circular Textile Days hoe vergevorderd de circulaire
technologieën zijn, gebaseerd betrouwbare informatie en feiten.

Netwerken en partnerschappen
Circular Textile Days is toegankelijk voor ieder die is geïnteresseerd in textiel. In tegenstelling tot de eerste editie is dit jaar de focus verbreed van werk- en functionele kleding, naar alle textielsectoren zoals mode, sportkleding, stoffering en woontextiel. Exposanten, sprekers en bezoekers zijn textielprofessionals uit veel verschillende productgroepen en uit de hele circulaire keten, inclusief de recyclingindustrie. Naast leveranciers, producenten en eindgebruikers, zijn brancheverenigingen en test- en kennisinstituten aanwezig. Dit maakt Circular Textile Days een ideale plek om je netwerk uit te breiden en kansen te creëren voor zakelijke samenwerkingen met verschillende partijen in de gehele circulaire textielketen.

Gegevens

Begin:
13 september 2022
Einde:
14 september 2022
https://www.circulartextiledays.com/

Locatie

Congrescentrum 1931
's Hertogenbosch, + Google Maps