Wat staat er op het programma?

Hieronder geven we een overzicht van evenementen die gelinkt zijn aan de Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG's). Wilt u graag iets aan de lijst toevoegen, stuur dan een mailtje met de nodige info naar info@sdgnederland.nl.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

#Buildbackbetter: the imperative of Global Citizenship Education

20 november 2020 I 10:00 - 13:00 CET

Graag nodigen wij u uit voor een online seminar over Duurzame Ontwikkelingsdoelen (Sustainable Development Goals) op Europese scholen met de titel #Buildbackbetter: the imperative of Global Citizenship Education.

Het seminarie zal op vrijdag 20 november van 10-13 uur plaatsvinden. De voertaal is Engels.

Onderdeel van het seminar zijn diverse workshops:

* Workshop 1: Global learning, formal education and youth activism: strategieën voor verbindingen.

* Workshop 2: Sustainable and Global Schools: strategieën en instrumenten om Mondiaal Onderwijs (Global Citizenship Education) op scholen te beoordelen.

* Workshop 3: New teaching resources: strategieën om de adoptie van op SDG’s gericht lesmateriaal over het voetlicht te brengen.

Uw aanwezigheid wordt zeer op prijs gesteld en om uw deelname te kunnen verwerken vragen wij u vriendelijk om u te registreren op een google platform via de link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeZWXF9zl3opsyFxLNbltCMDViACIqjwESPVnT1jDZOnizgsA/viewform?usp=sf_link

Nadat u uw registratie heeft verzonden, ontvangt u een e-mail met de link om deel te nemen via de benodigde Zoom-meetings (een centrale link en aparte links voor de workshops).

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Harry de Ridder (h.deridder@fm.ru.nl) van Centrum voor Mondiaal Onderwijs, de Nederlandse partner van het educatieve EU-project Get Up And Goals (www.getupandgoals.nl).

Locatie

digitaal