The Green Scissors | SDG Nederland

The Green Scissors

Haar is geen afval! We brengen haar terug naar de natuur en we redden uw grondstoffen!

Locatie

Zaandam

Type organisatie

SDG-consultant

Wij werken aan de volgende SDG's:

Wij zijn akkoord met de SDG Nederland visie en voorwaarden.

Organisatie Omschrijving

Onze Missie

“Het verminderen van afval, het bereiken van duurzaamheid, circulaire economie en iets doen voor mensen die het moeilijk hebben”.

We willen van kappers een plek maken waar klanten zich niet alleen op hun gemak voelen maar waar hen ook duidelijk wordt dat u maatschappelijk betrokken bent en u zich bewust bent van uw verantwoordelijkheid ten opzichte van het milieu door hun haar terug te geven aan de natuur en het terugwinnen van grondstoffen uit uw bedrijfsvoering.

Hoe wij aan de SDG's werken

Wij begrijpen heel goed dat als een bedrijf de SDG als framework gebruikt, een bedrijf succes zal worden. Onze activiteiten, advies en werkzaamheden zijn gerelateerd aan alle 17 SDG's, maar specifiek aan zeven van de 17 SDG's. Wij hebben het geluk een eye-opener te zijn voor bedrijven en hen door de SDG te begeleiden.

Zo dragen wij bij aan de SDG's

We brengen de Kappers & Cosmetica industrie naar de SDG, duurzaamheid, zero waste en circulaire economie.  Wij begeleiden de sector bij het gebruik van de SDG als Framework met behulp van de principes van duurzaamheid en circulaire economie.

In de community kunnen organisaties laten zien hoe zij bijdragen aan de SDGs. Klik hier om specifieke organisaties te zoeken.

Actief in

Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland