BuyBay | SDG Nederland

BuyBay

Locatie

Amsterdam

Type organisatie

Bedrijf

Wij werken aan de volgende SDG's:

Wij zijn akkoord met de SDG Nederland visie en voorwaarden.

Organisatie Omschrijving

BuyBay staat voor een duurzamere wereld met minder verspilling, door retailers, merken en fabrikanten te helpen met hun retouren en overstock.

Zo dragen wij bij aan de SDG's

Onze missie: zero-waste e-commerce. Nog steeds belanden de meeste retouren en restpartijen op de afvalberg. Waarom? In veel gevallen weten (r)etailers en fabrikanten niet dat het ook anders kan. Wij helpen die bedrijven hun retourproducten en overstock een tweede leven te geven. Met ieder product dat we verwerken dragen we bij aan een circulaire economie en minder co2-uitstoot.

Wij geloven dat ieder product waarde heeft, zolang je er maar de juiste koper voor kunt vinden. Een zo goed als nieuwe smartphone is misschien wel het perfecte verjaardagscadeau en een kapotte wasmachine heeft wellicht nog wel waardevolle onderdelen.

We verwerken en sorteren al deze producten en verkopen ze voor de best mogelijke prijs aan tevreden, nieuwe eigenaren. Dat doen we met onze eigen logistieke keten, software en algoritmen, om al onze partners en klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.Een e-commerce zonder verspilling zou volgens ons vanzelfsprekend moeten zijn. Daarom werken we elke dag keihard om dat te bereiken.   

We put a smile in return. Voor onze partners én het milieu.

In de community kunnen organisaties laten zien hoe zij bijdragen aan de SDGs. Klik hier om specifieke organisaties te zoeken.

Actief in

Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland