Wat doe jij om jouw leefwereld een stukje beter te maken? Stap in de Very Inspiring People Bus en ToerMee voor de SDGs!

De Global Goals for Sustainable Development (SDGs) klinken vaak groot en ver weg, terwijl veranderingen juist dichtbij beginnen: in het hier en nu. Om die kloof te dichten, en omdat we samen sterker staan, werken we toe naar één grote beweging om samen de SDGs voor 2030 te behalen, in Nederland én wereldwijd. De speciale VIPbus helpt hierbij.

Tijdens de ToerMee, die is begonnen in Amsterdam, gaat de bus op zoek naar inspirerende plekken, projecten en personen die op eigen wijze bijdragen aan de SDGs. Iedereen met dromen en initiatieven voor het verbeteren van zijn of haar buurt, school, bedrijf of stad is welkom om deze te delen en samen kijken we hoe dit een stap verder gebracht kan worden.

De bus doet in 2018-2019 vijf steden aan. Daarna gaat ToerMee verder het land in!

Meer weten? Ga naar www.Toermee.nl

ToerMee is een initiatief van Spoor voor vernieuwing en SDG Charter. Wil je dat de VIPbus ook naar jouw gemeente, bedrijf of school komt? Neem dan contact op: info@sdgcharter.nl.

Toermee wordt mede mogelijk gemaakt door het FVR EU project.

FRAME, VOICE, REPORT! is a fund for civil society organisations with the objective of strengthening awareness and engagement among EU citizens in relation to the Global Goals. Just around 200 Actions have been granted around Europe – all of them with the objective of creating knowledge and actions around the Global Goals.  

Pin It on Pinterest