Gerelateerde artikelen

Adopteer een SDG

Op 25 september 2017, de tweede verjaardag van de SDG´s, startte Building Change, een project van Partos en haar twee leden, Foundation Max van der Stoel (FMS) en Woord en Daad, de campagne ´Adopteer een SDG´. Meer dan 25 Tweede Kamerleden, uit acht politieke partijen van zeer uiteenlopende kleur, zetten zich sindsdien in voor één of meerdere SDG’s. Dit doen ze binnen of buiten de Tweede Kamer, tijdens debatten of werkbezoeken, om zo bij te dragen aan het behalen van de doelen, at home and abroad.

Building Change heeft een coalitie gebouw van zo’n veertig maatschappelijke organisaties die deze politici volgen en waar mogelijk voorzien van waardevolle informatie en adviezen. Via sociale media, events, persoonlijke gesprekken en brieven zijn deze organisaties in contact met de zogenoemde ‘adoptieouders’. Doel is om Kamerleden concrete handvatten te geven voor het bijdragen aan hún SDG(s), of die nu over water, biodiversiteit, armoedebestrijding of energie gaat.

Meer weten over ‘Adopteer een SDG’? Op deze pagina lees je alles over de campagne!

‘Adopteer een SDG’ is een open campagne. Wij nodigen iedere organisatie die zich kan vinden in de doelen en die graag het beleid in Den Haag beïnvloedt, van harte uit om aan te haken.

Interesse, stuur een mail naar info@buildingchange.nl.

Wil je op de hoogte blijven van ‘Adopteer een SDG’ nieuws? Abonneer je hier op de maandelijkse nieuwsbrief of volg ons op Twitter.

Pin It on Pinterest