Kennis en inspiratie

Op deze pagina vindt u een overzicht van platformen die (zakelijke) kennis en inspiratie delen rondom de SDGs.

 

 Duurzaamheid.nl

Duurzaamheid.nl is een initiatief van ondernemer Anne-Marie Rakhorst. Op deze website vindt u een breed scala aan artikelen, publicaties van relevante organisaties, events en vele casestudies in een breed scala aan thema’s. Duurzaamheid.nl streeft naar waardevermeerdering voor zowel bedrijven als de maatschappij.

 Duurzaambedrijsleven.nl

logo duurzaambedrijfsleven.nlOp dit platform vindt u per sector het laatste nieuws op het gebied van duurzaam ondernemen. De artikelen op duurzaambedrijfsleven.nl bieden inzichten in businesscases en marktkansen, succesverhalen en waardevolle lessen. Details achter succesverhalen worden inzichtelijk gemaakt, en professionals worden hier actief aangespoord tot uitwisseling van praktijkkennis en ervaringen.

SDGs in beeld

De Rotterdam School of Management heeft een videoserie ontwikkeld waarin de SDGs worden besproken in business context. Zowel academici als mensen uit de praktijk bespreken hoe business kan bijdragen aan het behalen van de SDGs.

Sustainable Development Solutions Network (SDSN)

logo SDSNHet SDSN mobiliseert kennisinstituten rondom de SDGs. Door het samenbrengen van wereldwijde wetenschappelijke en technische expertises, stimuleert SDSN onderzoek naar praktische oplossingen voor duurzame ontwikkeling. Eventueel; door als onderwijsinstelling of kennisinstituut lid te worden van het SDSN-netwerk, kunt u direct bijdragen worden aan onderzoek en onderwijs gericht op de SDGs.

 

<– Terug naar het menu

Heb je aanvullingen op of suggesties over deze pagina? Mail dan naar info@sdgcharter.nl.

Pin It on Pinterest