SDG Impact Summit

Op 25 september is het twee jaar geleden dat de lidstaten van de VN de SDGs aannamen. Hoe ver zijn we gekomen? Welke uitdagingen en kansen liggen er nog en hoe gaan we die samen oppakken?

Op de SDG Impact Summit komen 450 vertegenwoordigers van bedrijven, maatschappelijke organisaties, (lokale) overheden, young professionals en Kamerleden samen. Doel van de Summit is het afspreken van een SDG Roadmap om de SDGs te bereiken en om de miljoenennota en het regeerakkoord (in wording) te bespreken.

Programma:

13:00 – 15:00 Werkconferentie: per SDG bepalen welke uitdagingen/kansen er nog zijn en wat we samen gaan doen het komende jaar, met als resultaat een SDG Roadmap.

15:30 – 17:45 Debat: bedrijven en maatschappelijke organisaties bespreken miljoenennota en regeerakkoord (in wording) met Kamerleden en zo0eken gedeelde agenda en gezamenlijke actie, aansluitend persmoment,

17:45 –          Netwerkborrel: lancering van een SDG Investeringsfonds ‘Symhonie’, het initiatief ‘Adopteer een SDG’ gericht op Kamerleden en het ‘SDG House’ in het Koninklijk Instituut voor de Tropen.

De ticketprijs is € 25 (tickets voor studenten en pers zijn gratis). Het exacte programma, tickets en meer informatie vind je hier.

Datum

25 sep 2017

Tijd

13:00 - 19:00

Locatie

KIT - Royal Tropical Institute
Amsterdam
SDG Charter, Maatschappelijke Alliantie, DSGC, KIT en Worldconnectors

Organisator

SDG Charter, Maatschappelijke Alliantie, DSGC, KIT en Worldconnectors
Website
http://sdgcharter.nl/

Doe mee!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest