Adopteer een SDG – LIVE

Beste vrienden van ‘Adopteer een SDG’,

Op 25 september 2017 was het zover: de campagne ‘Adopteer een SDG’ ging van start. Met inmiddels 24 Kamerleden die een of meerdere doelen adopteerden, en zo’n 30 organisaties en platforms die hen monitoren, is ‘Adopteer een SDG’ een beweging geworden!

Wij van Building Change waarderen de bijdrage van jouw organisatie aan de campagne. Jullie kennis en expertise, of dat nu is op het gebied van ecosystemen, voedselzekerheid, duurzame energie of armoedebestrijding, is onmisbaar om de 24 ‘adoptieouders’ van de nodige munitie te voorzien voor hun politieke werk.

2030 is nog ver weg. Om de doelen te halen, is echter nú actie nodig. Daarom willen we als campagneteam van ‘Adopteer een SDG’ alle SDG ‘adoptieouders’ én de deelnemende organisaties uitnodigen voor ‘Adopteer een SDG Live’: een bijeenkomst, vlakbij de Tweede Kamer. Een half jaar na de start. Vind de details onderaan deze mail.

Wij van Building Change kijken ernaar uit jou te verwelkomen op ‘Adopteer een SDG LIVE’.

Namens het campagneteam Building Change,

Evert-Jan Brouwer

Wanneer: Donderdag 29 maart, 15.30-17.30
Waar: Dudok, Hofweg 1a, Den Haag
Wat:  Je gaat met de aanwezige Kamerleden in debat. Daag ze uit om zich maximaal voor hun doel(en) in te zetten. Kijk waar samenwerking met hen mogelijk is. Deel voorstellen en ideeën waarmee ze in de politiek aan de slag kunnen. De Kamerleden zullen ook met elkaar in debat gaan.
Doel: De Kamerleden motiveren en inspireren om zich politiek maximaal in te spannen voor het halen van de doelen
Aanmelden: Adopteer een SDG LIVE  – liefst vóór 15 maart

Op basis van de aanmeldingen zorgen wij ervoor dat we de juiste organisaties met de juiste Kamerleden in debat brengen. Een gedetailleerd programma volgt dus kort voor de bijeenkomst.

Datum

29 mrt 2018

Tijd

15:30 - 17:30

Locatie

Dudok, Den Haag

Doe mee!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest