Koninklijke IGC Duurzaamheidsseminar

sdg ring

Het Koninklijke IGC Duurzaamheidsseminar

19 september 2019

 “als je niet verandert, verandert er niets.”

Op 19 september organiseert de Themacommissie Duurzaamheid haar jaarlijkse seminar. Het primaire doel van dit seminar is om bewustwording van uit de Club te stimuleren en te zorgen dat duurzaamheid niet alleen als een containerbegrip wordt ervaren. De KICG is een samenwerking met het SDG (Sustainable Development Goals) Charter Nederland aangegaan.

Het seminar wordt toegespitst op het beschikbaar zijn van voedsel, de voedselveiligheid en gezonde voedselstromen in de westerse wereld. In 2030 mag niemand op de wereld meer hongerlijden. Iedereen moet toegang hebben tot veilig, voedzaam en voldoende voedsel, het hele jaar door. Verandering is dus geen vraag, maar een gegeven.

 

Programma 19 september 2019

09.30-10.00 uur       registratie en ontvangst

10.00-12.50 uur       lezingen

12.50-14.00 uur       lunch

14.00-17.00 uur       lezingen en breakout-sessies

18.30-22.00 uur       afsluitend diner  ( facultatief)

Officiële opening door de heer Arthur van Dijk, Commissaris van de Koning in Noord Holland

Sprekers

  • Maresa Oosterman, directeur SDG Charter Nederland
  • Gerda Feunekes, directeur het Voedingscentrum
  • Daan Luining, Meatable, kweekvlees
  • Hans Steenbergen, trendwatcher Food Inspiration
  • Marjo Baelen, lector van Future Food System
  • Ron Blaauw, topchef-kok en gastronomisch ondernemer

Het dagvoorzitterschap is in handen van Ronald Ockhuysen, hoofdredacteur van Het Parool.

Kosten seminar dagprogramma bedraagt voor niet-leden van de Koninklijke IGC leden € 87,50 incl. uitgebreide lunch en aangeklede netwerkborrel

Het seminar wordt afgesloten met speciaal 3 gangen diner (facultatief) à € 42,50 p.p.

Inschrijven via de website van de Koninklijke IGC, clubinfo@igc.nl

Datum

19 sep 2019

Tijd

Hele dag

Locatie

Amsterdam

Doe mee!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest