Han-Imagine SDG Project

Op 22 mei organiseren studenten en het bedrijfsleven de tweede editie van het Han-Imagine SDG Project evenement, om meer bewustwording te creëren en mensen te inspireren wat zij kunnen doen voor een betere en vreedzamere wereld. Alle zeventien doelen en een aantal partnerships van de doelen worden belicht middels ingerichte stands en de standhouders vertellen over hun bijdrage aan deze doelstellingen.

Deelnemers zijn onder andere Greenpeace, Amnesty Internationale, Guerrilla Kitchen, en vele andere die u willen inspireren tot positieve duurzame ontwikkelingen. Dit evenement is hét SDG-event van het jaar op de HAN. Meld je vandaag nog aan!

Voorafgaand aan het event, organiseren studenten van verpleegkunde en bedrijfskunde een congres, met als thema “verspilling in de zorg”. Zij willen hiermee Sustainable Development Goal3: goede gezondheid en welzijn voor iedereen in de wereld, onder de aandacht brengen en de verspillingen gaan hergebruiken.

Programma

Het begint met het congres van 11:00 tot 13:00 uur gevolgd door de tweede editie van het United Nations Sustainable Development Goals evenement tussen 14:00 en 17:00 uur. Tijdens dit evenement zullen er interactieve workshops rondom dit thema worden gegeven door o.a. studenten van de Wageningen Universiteit en zal er een Sustainable Development Global Goals Market zijn. TEDx Youth zal presentaties geven over de SDGs met interessante sprekers. Na afloop is er een netwerkborrel. De dagvoorzitter is Harm Edens en de muzikale omlijsting wordt verzorgd door Sanne de Winter uit The Voice of Holland.

Gezien de verwachte belangstelling voor het congres gelieve aan te melden (klik hier!). Na inschrijving wordt het volledige programma toegestuurd.

HAN-imagine event poster

Datum

22 mei 2019

Tijd

11:00 - 17:00

More Info

Meld je hier aan

Doe mee!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest