Dialoogbijeenkomst Nederlandse Rapportage SDGs

Dit jaar stelt Nederland zijn eerste rapportage samen over de uitvoering van de Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDGs) in Nederland. Begin mei ontvangt de Tweede Kamer de Nederlandse rapportage, bestaande uit een algemeen deel onder verantwoordelijkheid van de Rijksoverheid en bijzondere delen onder verantwoordelijkheid van het bedrijfsleven, NGO’s, kennisinstellingen, lokale overheden en jongeren.

Op 16 februari jl. hebben wij een informatiebijeenkomst georganiseerd over het proces rondom deze Nederlandse Rapportage over de uitvoering van de SDGs. In samenwerking met het SDG Charter Nederland nodigen we jullie graag uit voor een tweede bijeenkomst hierover bij het Museon. Deze bijeenkomst zal voornamelijk inhoudelijk van aard zijn en biedt u de gelegenheid met de penvoerders in gesprek te gaan.

In het Museon vindt momenteel ook een tentoonstelling over de SDGs plaats, genaamd One Planet. Voor geïnteresseerden is het mogelijk na afloop van het evenement deze tentoonstelling te bezoeken. Mocht u dit willen doen vragen wij u zich aan te melden.

U kunt zich aanmelden voor de bijeenkomst (en eventueel bezoek aan One Planet) door een mail te sturen naar SDGs@minbuza.nl. Een agenda en eventueel aanvullende informatie volgt.

Wanneer?

Dinsdag 28 maart 2017

Hoe laat?

9:00 – 9:15 inloop

9:15 – 12:00 Dialoog Nederlandse rapportage SDGs

12:00 – 12:30 Afsluitende koffie

12:30 – 13:00 Bezoek One Planet

Waar?

Museon – Levi Lassenzaal, Stadhouderslaan 37, Den Haag

Datum

28 mrt 2017

Tijd

09:00

Locatie

Museon
Levi Lassenzaal, Stadhouderslaan 37, Den Haag
Ministerie van Buitenlandse Zaken & SDG Charter

Organisator

Ministerie van Buitenlandse Zaken & SDG Charter

Doe mee!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest