Heb jij een idee om bedrijven duurzaam te laten investeren?

MoMo4Climate doet een tweede oproep voor mensen en/of organisaties om met een voorstel te komen over hoe ze meer private investeerders in klimaatvriendelijke programma’s kunnen betrekken. In samenwerking met het Ministerie van Buitenlandse Zaken, ECN en IUCN schrijft de organisatie 25.000 euro uit om de twee beste plannen die ze binnen krijgen te financieren.

De ingediende voorstellen zullen worden beoordeeld door een panel van financiële experts, die de beste inzendingen zullen aanvullen met hun feedback. MoMo adviseert mensen rekening te houden met hoe je bedrijven in Nederland bijvoorbeeld zou kunnen stimuleren door middel van fondsen, capaciteitsopbouw of de mogelijkheden voor technische assistentie van en door bedrijven.

In 2017 zal er nog een oproep volgen voor mensen die een voorstel hebben over hoe Nederlandse bedrijven die willen investeren in ontwikkelingslanden het best gestimuleerd zouden kunnen worden om dit op duurzame wijze te doen.

Dus heb jij een creatief of innovatief idee over hoe de Nederlandse private sector gestimuleerd kan worden om duurzaam te investeren? Vul dan dit registratieformulier in.

Meer informatie? Ga naar de site van MoMo4Climate.