WeDo 2030! Festival

“If we work in partnership and we all do our little bit, collectively we can make a giant contribution.” –  Mr. Kofi Annan

Iedereen kent de wereldomvattende problemen van deze tijd. Door oorlog of hongersnood slaan grote groepen mensen op de vlucht. Klimaatverandering bedreigt belangrijke leefgebieden. Miljoenen kinderen werken onder barre omstandigheden in plaats van naar school te gaan. Oplossingen gaan de kracht van het individu ver te boven. Maar wat als we onze krachten bundelen?

Tijdens het WeDo 2030! festival op 8 november 2017 in de ijVENUES hoort u hoe bijzondere voortrekkers uit binnen- en buitenland dit in praktijk brengen. Voormalig secretaris-generaal van de Verenigde Naties Kofi Annan, Martijn Aslander, Rutger Bregman, Claire Boonstra, Thomas Rau en Daan Roosegaarde zijn de bijzondere sprekers die u zullen inspireren om zelf het verschil te maken en bij te dragen aan het realiseren van de Sustainable Development Goals, de 17 doelen die door de Verenigde Naties gesteld zijn om in 2030 een wereld te hebben zonder armoede, ongelijkheid en klimaatverandering.

Tickets zijn te verkrijgen vanaf € 395,00. Voor dit bedrag bent u de hele dag welkom bij alle sprekers en bij het WeDo 2030! festival met sprankelende, interactieve SDG paviljoens. Wilt u verzekerd zijn van een plaats op de eerste rijen en samen met anderen partnerships smeden om de SDGs te realiseren? Kies dan voor een Commitment ticket, inclusief commitment lunch en netwerkborrel.

Wilt u een stap verder gaan en u als commitment partner verbinden aan het WeDo 2030! festival? Heeft uw organisatie een goed idee voor het verminderen van armoede of een slimme vondst op het gebied van schone energie? Dan is dit de kans om die plannen en/of acties aan anderen te laten zien en in gesprek te gaan voor volgende stappen. In het paviljoen van een SDG kunnen bedrijven, ngo’s en overheden hun invulling voor die specifieke doelstelling met anderen delen.

Heeft u interesse om een paviljoen (mede) in te richten of met uw bedrijf deel te nemen aan het congres, neem dan contact op met Marlies Friederich of Rob van der Steen. Zij zijn te bereiken via telefoonnummer +31 850440343 of e-mail info@wedo2030.com.

Wij hopen u te zien op 8 november om samen te werken aan het realiseren van de Sustainable Development Goals en de wereld eerlijker, rechtvaardiger en duurzamer te maken.

Dit festival wordt georganiseerd door:

Datum

08 nov 2017

Tijd

Hele dag

Locatie

ijVENUES
ijVENUES, Amsterdam
JCI Nederland

Organisator

JCI Nederland

Doe mee!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest