Nieuwjaarsevent MVO Nederland: Welkom in de nieuwe economie

Op 18 januari MVO Nederland de nieuwe economie tot leven tijdens ons Nieuwjaarsevent 2018 in TivoliVredenburg. Alle partners van MVO Nederland zijn van harte welkom!

Duurzaam denken zit al tussen je oren, duurzaam doen heb je in de vingers, je MVO-ambities heb je scherp voor ogen. Maar op ons Nieuwjaarsevent laten we je het ook voelen: waan je in een wereld waarin afval niet meer bestaat en geen energie en talent meer worden verspild. Wandel als een festivalganger door de vier zones, waar het klimaat, de circulaire en inclusieve economie en internationaal MVO het podium krijgen.

Matchmaking

Met inspirerende sprekers en 1000 gasten uit het duurzame bedrijfsleven is dit een perfecte kans om bij te praten met oude bekenden en nieuwe samenwerkingen te vinden waar je zelf nog niet aan had gedacht. Knoop een gesprek aan met een kenner, een concurrent, of juist iemand uit een heel andere branche. Laat je verrassen op verschillende pleinen vol duurzame producten, diensten en innovaties, of pak je eigen businessuitdaging beet en maak een match made in heaven.

Agenda voor een duurzaam Nederland

De nieuwe economie bouwen we samen. Met onze Agenda voor een duurzaam Nederland laten wij je de kansen zien, zodat jij de slimste keuzes kunt maken voor een gezond bedrijf en een groene, sociale wereld. Ervaar de positieve energie, de MVO-beweging van de toekomst en de kracht van het grootste duurzame bedrijvennetwerk van Europa. Mis het niet en kom naar ons Nieuwjaarsevent 2018. Welkom in de nieuwe economie!

Als partner van MVO Nederland krijg je een gratis ticket, de uitnodiging ontvang je eind november per mail. Nog geen partner? Meld je voor januari 2018 aan en ontvang een ticket voor ons Nieuwjaarsevent twv € 249,-! Klik hier.

 

 

Datum

18 jan 2018

Tijd

13:00 - 18:00

Kosten

Gratis voor MVO Nederland partners of 249,-

Locatie

Tivoli Vredenburg
Tivoli Vredenburg, Vredenburgkade 11, 3511 WC Utrecht
MVO Nederland

Organisator

MVO Nederland
Website
http://mvonederland.nl/

Doe mee!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest